sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Karvaita pettymyksiä

Hyppääjän polvihan sieltä kintusta alustavasti diagnosoitiin... Lähiaikoina pitää vielä mennä magneettikuviin varmistamaan asia ja kattomaan ettei polvesta ole mitään muuta hajalla. Tietää siis sitä, että näillä näkymin se olis kolme kuukautta lepoa, että jänne paranee kunnolla. Toki keskivartalo- ja yläkroppajumppaa saa tehdä sielunsa kyllyydestä, mutta kaikki lajitreenit ja lenkkeilyt jää hetkeksi väliin. Ja samalla kaatui haaveet tän vuoden ulkomaankisoista ja nuorten EM-kisaprojekti. 

Hatuttaa, ketuttaa, ärsyttää, harmittaa, korpeaa ja ties mitä. Tunteitten skaala on tänää ollu aika monenkirjava. Koko ajan kuitenkin se mielessä, että kyllä täältä vielä noustaan. Vaikka tää vuosi menikin nyt penkin alle niin ensi vuonna oon paljon paremmassa iskussa kun polvikaan ei enää vaivaa.

Päässä pyörii vielä monenlaisia ajatuksia ja kysymyksiä. Kolme kuukautta on pitkä aika. Äsken kalenterissa luki vaikka mitä suunnitelmia taekwondoon liittyen. Eipä lue enää. Noh, nurmijärven kisoihin tulen ensi viikonloppuna Canonin kanssa heilumaan ja toimin virallisenä tsempparina ja juomapullontäyttäjänä.

Ei mulla tänään sen kummempaa asiaa. Jatkan tästä unten maille ja selvittelen vielä ajatuksia. Palaillaan astialle viimeistään magneettikuvien jälkeen. Voikaa paksusti.

2 kommenttia:

  1. mitä koulua käyt ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvinkään yhteiskoulun lukiota. Todennäköisesti vaihdan kesän jälkeen Riihimäen lukioon.

      Poista